Kniha je určená všetkým rybárom, ich manželkám, ale i labužníkom, uprednostňujúcim zdravú a pritom nápaditú a chutnú stravu.
Okrem siedmich stovák receptov na prípravu najznámejších druhov rýb z domácej i svetových kuchýň prináša aj 100 receptov na omáčky vhodne doplňujúce jednotlivé jedlá.
Obsah: Polievky, guláše, halászlé, Grilované jedlá, Varené jedlá, Dusené jedlá, Pečené jedlá, Opekané a vyprážané jedlá, Studené jedlá, predjedlá, šaláty, nátierky, Omáčky.
Umiestnenie: |
Knihy | Kuchárske knihy |
Autor: |
Peter Vlčko |
Počet strán |
280 |
Rok vydania |
1996 |
Stav knihy |
5/5 top stav, čítaná, ale ako nová |
Stav obalu |
tvrdá väzba bez prebalu |
Vydanie |
prvé |
Vydavateľstvo |
Danubiapress |
Kód |
107604 |
Skladom |
1.00 ks |
|