Jedlá z hydiny, zveriny a vajec
Kniha obsahuje niekoľko sto receptov na prípravu polievok a hlavných jedál z kurčiat, sliepok, moriek, kačíc, husí a zveriny, rozmanité jedlá zo sviežich i sušených vajec.
Umiestnenie: |
Knihy | Kuchárske knihy |
Autor: |
Ladislav Bobiš, Anna Rudohorská |
Počet strán |
344+40 fab. príloha |
Rok vydania |
1984 |
Stav knihy |
4/5 mierne opotrebenia, bez poškodení, vpisy perom |
Stav obalu |
tvrdá väzba bez prebalu |
Vydanie |
druhé |
Vydavateľstvo |
Osveta |
Kód |
107642 |
Skladom |
1.00 ks |
|
Mohlo by sa vám hodiť
Hydinové špeciality
Júlia Franková
3,00 €
Recepty zo života 5 - Jedlá a pochúťky z hydiny
Kolektív autorov